La setmana del llibre en català (32a edició)

Barcelona, avinguda de la Catedral, del 5 al 14 de setembre de 2014

Durant 10 dies l’esplanada de la Catedral esdevindrà la Ciutat de la Lectura, amb les seves avingudes i places, les seves casetes de fusta i 105 expositors, que corresponen a 85 segells editorials, 17 llibreries, la Institució de les Lletres Catalanes i el Govern Andorrà. També hi trobareu l’iQuiosc.cat, un espai de 100 m2 amb una mostra de més de 300 revistes editades en català.
Cada plaça comptarà amb un escenari, on tindran lloc diferents activitats com ara presentacions, debats, lectures, contacontes i recitals.

Enguany, l’activitat recomanada per Aurum Translations és el 8 de setembre a les 17.30 h a la Plaça de la Paraula

Activitat gratuïta. Durada: 50 minuts.

Etiqueta #APTIC_Setmana

Editorials independents i traductors: cara i creu

Traductors i editors seuran plegats per compartir els seus punts de vista pel que fa a l’edició independent en català d’obres estrangeres. Posaran sobre la taula els aspectes positius i negatius de les complicitats que s’estableixen entre les editorials independents i els seus traductors i parlaran de les mancances i els reptes que es presenten en aquesta mena de projectes.

Traductors: Maria Rossich (sòcia de l’APTIC) (i altres per confirmar)
Editors: Aniol Rafel (Periscopi) i Laura Huerga (Raig Verd)
Moderadora: Bel Olid (AELC)

Activitat organitzada conjuntament amb l’AELC i l’associació d’editors independents Llegir en Català (Periscopi, Raig Verd i LaBreu) i emmarcada dins de la tarda de l’autor internacional.