Diversitat

Capvespres als Jardinets

Aurum Translations va assistir ahir a l’event de

la Biblioteca Pompeu Fabra on es van cantar i recitar poemes en amazic, àrab, basc, danès, esperanto, grec, italià, llengua catalana de signes, occità, polonès, serbocroata, paixtu, persa i urdu…una molt bona vetllada !

Recital poètic. Dins el cicle Capvespres als Jardinets, que programa la Biblioteca Pompeu Fabra durant els mesos de juliol i setembre.

Lectors de diferents indrets llegiran en la seva llengua poemes i textos curts originals del seu país. Lluïsa Aranaz i Enric Domingo llegiran les lectures traduïdes al català. El recital s’acompanyarà de la música en directe interpretada per Xavier Rodon i altres músics.

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos necesarios están marcados *

Puedes usar las siguientes etiquetas y atributos HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>